Skräddarsytt

Om ni vill anpassa ett evenemang efter era önskemål eller ta fram ett långsiktigt koncept så har vi lång erfarenhet av det. Vi har designat barnklubbar för hotell, tagit fram eventmaterial till butikskedjor, byggt upp tematiserade skyltningar och allt däremellan.

Nedan följer ett antal exempel på skräddarsydda uppdrag för kunds räkning.

MATGLÄDJE
Mitt på torget så möts besökarna av en mysig miljö uppbyggd som ett kök med inspiration från förr i tiden - ett Bullerby kök. Här får barnen lära sig lite hur det fungerade i förr, hur redskapen såg ut och hur man lagade maten. Vi bakar pepparkakor och ramar in torget med faluröda kulisser, halmbalar, kärvar, eldkorgar etc. Det lilla köket dekorerades med trasmattor, gamla köksredskap, foton från förr etc.JULMARKNAD
I en miljö uppbyggd som ett gammal julpyntat stuga med braskamin så får barnen träffa våra gråtomtar och tillverka fina juldekorationer att ta med sig hem. Stugan byggdes upp med hjälp av träkulisser, julgranar, halmbalar, granris och lyktor.Kontakta oss gärna för fler exempel och för att bolla det ni behöver hjälp med.


Vill du bli kontaktad?

Namn: *
 
Telefon: *
 
Email: *
 
Meddelande: *
 

Tipsa en vän