Om Aktivgruppen

Sedan 1989 erbjuder vi företag events och aktiviteter när det är dags för kickoff, konferens, teambuildning och liknande arrangemang. Vi har en portfölj med ca 30 aktiviteter att välja på, allt från spänning i stadsmiljö till gruppövningar i skogen. Vi har med andra ord något som passar de allra flesta! läs mer under Aktiviteter. 

Vill ni ha något eget tema eller innehåll i en aktivitet som ska stödja ert möte så skräddarsyr vi givetvis detta.

Vi utgår från Norrköping och Örebro och utför de flesta av våra aktiviteter mobilt över Sverige. Bli jagad av spioner mitt i city eller gnugga geniknölarna i IQ-Kampen, ni väljer. Vår roll är att erbjuda aktiviteter som på bästa sätt stödjer ert syfte och er målsättning med aktiviteten.

Teamet

Vi, teamet, är inte bara en "thinker" utan också en "doer". Vi kommer inte bara med idéer, utan har också en egen stab med omsorg utvalda "doers". Vi tror nämligen att om vi utför en stor del av fältarbetet själva har vi bättre kontroll på leverans och kvalitet plus att det faktiskt också märks på fakturan!

Egen personal är också en trygghet då vi oavsett situation alltid måste agera professionellt och leva upp till förväntningarna med glimten i ögat. För när evenemanget väl har startat får vi ingen andra chans, därför vet vi hur viktigt det är att välja personal med omsorg.

Tillsammans är vi idag 55 personer som formar Aktivgruppen.


Vill du bli kontaktad?

Namn: *
 
Telefon: *
 
Email: *
 
Meddelande: *
 

Tipsa en vän