Eventledare sökes

Aktivgruppen är ett eventbolag som jobbar med evenemang för både stora och små. Vi är placerade i Norrköping med Sverige som arbetsfält. Runt om i landet hjälper vi dagligen konferensgrupper med kickoffaktiviteter och köpcentra, citykärnor osv med evenemang av olika slag.

Vi söker nu Dig som vill ha en central roll inom Aktivgruppen och tillsammans med övriga eventledare dela på ansvaret för en stor del av den dagliga verksamheten. Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer variera från att planera och bemanna kommande event, själv delta ute på event, till att sköta material och lager.

Som person ska du ha hög social kompetens, vara starkt utåtriktad, ansvarsfull, kreativ och ordningsam. Du är handlingskraftig, självgående men har också en god förmåga att arbeta i team. Du drivs av en hög servicekänsla och har ”alltid” ett leende på läpparna. Du har ett lösningsorienterat tankesätt som grundar sig i att ”allt är möjligt”. Du tycker om att tala och ge instruktioner inför en grupp människor då en del av dina arbetsuppgifter ligger i att delta och leda våra aktiviteter på fältet.

Vår verksamhet kan jämföras med att jonglera, så flexibilitet och ett ordningssinne utöver det vanliga är till din fördel. Gällande din praktiska förmåga så är det ett plus om du har handlag för färg och form och inte är rädd för att ta till hammare och spik. Det är också en stor fördel om du har förmågan att ta en viss ledarroll då du kommer sköta den dagliga kommunikationen med våra timanställda.

Dessutom vill vi att du stämmer in i följande:
– Din datorvana kan klassas som medel/hög
– I dina dagliga kontakter med kunder och timanställda behöver du behärska flytande svenska i tal och skrift och ha en god engelska
– Du har B-körkort
– En fördel om du har någon form av event-/turismutbildning eller har erfarenhet av liknade tjänst/uppgifter sedan tidigare.

Känner du att du är en person för Aktivgruppen så kan vi erbjuda dig en nyckelroll och ett riktigt roligt och omväxlande arbete där du tillsammans med övriga i personalstyrkan driver företaget och våra evenemang framåt.

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänster är till och börja med en provanställning.

Skicka din ansökan och CV till: info@aktivgruppen.se

Eventledare sökes