Extra eventpersonal till barn- & familjeevent

Aktivgruppen är ett eventbolag som jobbar med evenemang för både stora och små. Vi är placerade i Norrköping med Sverige som arbetsfält. Runt om i landet hjälper vi dagligen konferensgrupper med kickoffaktiviteter och köpcentra, varuhus osv med evenemang av olika slag

Söker du ett roligt och varierande extrajobb?

Vi söker nu dig som är en riktig glädjespridare och vill ha ett givande extrajobb. Du ska vara en social och driven person med ”skinn på näsan” som gillar att prata och ta kontakt med folk. Tidigare erfarenhet inom till exempel event, cirkus, teater, dans ser vi som ett plus men inget måste. Du är även starkt utåtriktad, öppensinnad, ansvarsfull, kreativ och ordningsam. Självklart tycker du om att jobba med människor i alla åldrar.

Som lekvärd/eventpersonal arbetar man både självständigt och i grupp och arbetet innebär att du ena dagen agerar tiger och ansiktsmålar i ett köpcentrum, för att andra dagar coacha vuxna genom olika samarbetsövningar på en konferensanläggning.

Arbetsplatsen är främst i Östergötland med omnejd med utgångspunkt i Norrköping och vi ser helst att du jobbar minst två arbetspass i månaden.

Vi utbildar internt, vilket betyder att du inte behöver ha tidigare erfarenhet vare sig från att tala i mikrofon för flera hundra personer eller att ansiktsmåla. Vi anställer utifrån social kompetens och personliga egenskaper.

OBS! Körkort är ett krav. Ansökan tas endast emot via e-post och måste innehålla ett cv, personligt brev och en bild på dig. Ansökningar som inte uppfyller våra krav sållas bort.

Besök gärna vårt instagramkonto @aktivgruppen för mer information om vårt utbud och hur vi arbetar.

Körkort
B körkort fordras

Arbetstid/Varaktighet 
Behovs- eller timanställning

Skicka din ansökan och CV till: eventledare@aktivgruppen.se

Extra eventpersonal till barn- & familjeevent