Vi vill med vår närvaro göra stora & små människor glada!

Aktivgruppen är ett eventbolag som jobbar med den svenska mötes- och handelsindustrin i södra och mellersta Sverige. Vi har producerat evenemang för stora och små sedan 1989 och har specialiserat oss på dels konsumentevents för besökare på allmänna mötes- och handelsplatser, dels kickoffevents för företag och organisationer.

Vi har ett stort antal återkommande kunder och partners, i form av  köpcentra, cityföreningar, handlare, fastighetsägare, hotell etc som beställer våra tjänster till sina kunder (besökare och gäster).

Teamet

Vi, teamet, är inte bara en ”thinker” utan också en ”doer”. Vi kommer inte bara med idéer, utan har också en egen stab med omsorg utvalda ”doers”. Vi tror nämligen att om vi utför en stor del av fältarbetet själva har vi bättre kontroll på leverans och kvalitet plus att det faktiskt också märks på fakturan!

Egen personal är också en trygghet då vi oavsett situation alltid måste agera professionellt och leva upp till förväntningarna med glimten i ögat. För när evenemanget väl har startat får vi ingen andra chans, därför vet vi hur viktigt det är att välja personal med omsorg.

Tillsammans är vi idag 60 personer som formar Aktivgruppen.