Extra personal kickoffaktiviteter

Söker du ett roligt och varierande extrajobb?

Vi söker nu dig som är en riktig glädjespridare och vill ha ett givande extrajobb.

Arbetet går ut på att hålla i kickoffaktiviteter där du får coacha vuxna genom olika samarbetsövningar på någon av de konferensanläggningar vi samarbetar med.

Du ska vara en social och driven person med ”skinn på näsan” som gillar att prata och ta kontakt med folk. Du är starkt utåtriktad, öppensinnad, ansvarsfull, kreativ och ordningsam. Som eventpersonal för konferensaktiviteter arbetar man främst självständigt.

Vi utbildar internt, vilket betyder att du inte behöver ha tidigare erfarenhet från att tala i mikrofon inför flera hundra personer. Vi anställer utifrån social kompetens och personliga egenskaper, men tidigare erfarenhet inom till exempel event, äventyrs- skidturism, cirkus eller liknande ser vi som ett plus men inget måste. Du talar flytande svenska och uttrycker dig mycket väl på engelska då det krävs i arbetet.

Ansökan tas endast emot via e-post och måste innehålla ett cv, personligt brev och en bild på dig. Ansökningar som inte uppfyller våra krav sållas bort. Arbetsplatsen är främst i mellansverige med utgångspunkt från Norrköping. Det är därför krav på att du har körkort för manuell bil.

Körkort
Manuellt B körkort KRAV

Arbetstid/Varaktighet 
Behovs- eller timanställning

Språk
Flytande svenska och mycket god engelska

Skicka din ansökan och CV till: eventledare@aktivgruppen.se

Extra personal kickoffaktiviteter